Argintul – un remediu antibacterian eficient și sigur pentru copii 

Cea mai mare dificultate în creșterea copiilor este să-i poți supraveghea. Un copilaș de 1,5–2 ani se mișcă deseori cu o super viteză, de aceea pe corpul micuțului pot apărea foarte des zgârieturi (excoriații) și tăieturi. Și aici este important să reacționezi corect: nu certa copilul, nu-l amenința cu un „medic rău” sau „injecții”, ci spală și prelucrează repede zgârieturile, astfel încât copilul să își poată continua cercetările. 

Metodele băbești de dezinfecție - verde de briliant și iod - nu sunt potrivite pentru tratarea rănilor și zgârieturilor la copii. Cândva, aceste metode erau singura salvare pentru a preveni infectarea rănilor, dar acum există remedii antibacterienie moderne și sigure pe bază de ioni de argint. 

Efectul dezinfectant al argintului este cunoscut de multe secole, cu toate acestea, utilizarea sa pe larg în tratamentul rănilor, arsurilor, zgârieturilor și suturilor chirurgicale a început recent. În farmacie găsiți protecția de argint a rănilor și arsurilor sub formă de Sulfargin® unguent. Când se aplică pe rană, ionii de argint sunt eliberați treptat, ceea ce oferă un efect antibacterian de lungă durată. 

În primul rând, unguentul cu ioni de argint este recomandat pentru utilizare la copii, deoarece anume ei sunt cei mai des supuși la răni minore, iar pielea copiilor este mai predispusă la alergii și iritații. Chiar și luând toate măsurile de precauție, nu vei putea proteja 100% copilul de răni. Zgârieturile, arsurile sau tăieturile minore sunt inevitabile. Dar îți poți ajuta copilul să scape rapid de disconfortul asociat cu aceste leziuni. Argintul dezinfectează perfect tăieturile, zgârieturile și, de asemenea, ajută la combaterea dermatitei la copii. 

Principalul avantaj al unguentelor pe bază de argint este că sunt universale. Sulfargin® poate fi utilizat pentru tratamentul zgârieturilor, tăieturilor, arsurilor, rănilor care nu se vindecă și ulcerelor trofice. În plus, unguentul vindecă la fel de bine rănile atât la copii, cât și la adulți, ceea ce înseamnă că poți elibera un pic trusa medical de acasă. 

Nu uita să iei Sulfargin® și în vacanță. Copilul se adaptează repede într-un loc nou, își face prieteni, aleargă cu ei prin cartier (sau în jurul hotelului), se cațără în copaci și joacă fotbal. Modalitățile de a petrece timpul liber pot fi diferite, iar rezultatul este deseori același - julituri și zgârieturi la sfârșitul zilei. Poți aplica pansamentul pe noapte - ionii de argint din unguent sunt eliberați treptat și își fac acțiunea pentru o lungă perioadă de timp. Prelucrând rănile seara cu Sulfargin® unguent, obții un efect dezinfectant pe tot parcursul nopții. De asemenea, unguentul este eficient în tratamentul arsurilor, chiar și a arsurilor solare.  

Sulfargin® unguent este un medicament universal, care trebuie să fie obligator în trusa medicală de acasă. 

ACESTA ESTE UN MEDICAMENT. CITIŢI CU ATENŢIE PROSPECTUL. DACĂ APAR MANIFESTĂRI NEPLĂCUTE, ADRESAŢI-VĂ MEDICULUI SAU FARMACISTULUI.