„Prinde doi iepuri deodată”. Medicamentul numărul unu în trusa medicală a fiecărei mame 

La aproximativ un an de la nașterea primului lor copil, tinerii părinți observă îngroziți că cutia lor de medicamente, până atunci modestă, s-a umflat până la o mărime atât de alarmantă, încât sunt nevoiți să meargă la magazin și să cumpere o cutie mare, cu compartimente speciale pentru medicamente (și nu doar una). 

De ce trusa medical de acasă atinge dimensiuni incredibile după nașterea unui copil? 

Mai mult, pe ușa frigiderului se acumulează un număr mare de unguente „pentru orice situație”: pudră sau creme pentru iritația pielii, dermatită de scutec, diateză, mușcături de țânțari, arsuri solare și casnice și multe alte tuburi și borcane. 

Până la urmă, trăim după principiul „tot ce e mai bun copiilor” și, dacă medicul ne sfătuiește un fel de remediu, alergăm imediat la farmacie. 

Mai mult, în tratarea eventualelor tăieturi, răni mici, abcese, arsuri casnice, dermatite, fiecare medic recomandă unguentul sau gelul „său” preferat. Părinții responsabili merg de fiecare dată la farmacie și cumpără ce le-a recomandat medicul. Ulterior, astfel de tuburi, folosite doar de câteva ori, dar deja cu termen de valabilitate expirat, se acumulează tot mai mult. Ocupă și spațiu, dar și bani, dacă adunăm costul total, s-au cheltuit mult. 

Ce remediu universal te va ajuta să economisești spațiu în trusa de prim ajutor? 

Unguentul universal Sulfargin te va ajuta să economisești spațiu în trusa de prim ajutor, acesta este un remediu antibacterian, care conține ioni de argint. Se știe că argintul a fost folosit încă de medicii medievali ca dezinfectant și remediu antibacterian cu mult înainte de descoperirea penicilinei în 1930. 

Unguentele pe bază de argint sunt folosite pentru tratamentul tăieturilor, rănilor, împiedică creșterea microorganismelor în rană, și, respectiv, infectarea acestora, de asemenea sunt indispensabile pentru arsurile casnice și sunt foarte ușor de utilizat. 

Este necesar doar să speli degetul rănit al copilului cu apă curgătoare rece și să aplici un strat subțire de unguent sub un bandaj de tifon. 

Astfel de unguente pot fi aplicate la copiii mai mari de 3 luni, ele îți pot prinde bine nu doar acasă, ci și în călătorii, în vacanță și la țară. 

ACESTA ESTE UN MEDICAMENT. CITIŢI CU ATENŢIE PROSPECTUL. DACĂ APAR MANIFESTĂRI NEPLĂCUTE, ADRESAŢI-VĂ MEDICULUI SAU FARMACISTULUI.